• Pysslio.se - Pärlor, Pyssel och Smyckestillbehör
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Paypal Payment with Swish
Alltid gratis gåva - Fraktfritt över 495 KR

200-PACK Postorderpåse 12x21cm - Lila

  • 429.00 kr
  • 257.40 kr
I lager.
Lagersaldo: 1

200st Postorderpåsar / Mailingbag med förslutbar remsa. Extremt smidigt sätt att skicka produkter med istället för kuvert, och ser även trevligare ut. Storlek: 12x21cm. Färg: Lila.

Miljövänliga återvinningsbara postorderpåsar för effektiv och hållbar frakt

Våra påstorderpåsar är en smart och miljövänlig lösning för postorderleveranser - våra återvinningsbara postorderpåsar. Tillverkade av högkvalitativt återvinningsbart material, är våra påsar en idealisk lösning för att säkert och hållbart skicka produkter till dina kunder.

Hållbarhet och miljövänlighet:Våra postorderpåsar är tillverkade av 100% återvinningsbart material, vilket minskar koldioxidavtrycket och bidrar till att bevara vår planet för kommande generationer. Genom att välja våra återvinningsbara påsar visar du ditt engagemang för miljön samtidigt som du ger kunderna en grönare alternativ för sina inköp.

Lätt och Kostnadseffektiv Frakt:En av de största fördelarna med våra postorderpåsar är deras lätta vikt. Genom att inte lägga till extra tyngd, hjälper våra påsar till att hålla fraktkostnaderna låga. Detta innebär att du kan skicka dina produkter till dina kunder på ett kostnadseffektivt sätt samtidigt som du minimerar den negativa miljöpåverkan.

Styrkor i Sammanfattning:

  • Miljövänliga: Tillverkade av 100% återvinningsbart material.
  • Lättvikt: Bidrar till att hålla fraktkostnaderna låga.
  • Hållbarhet: Ger en grönare alternativ för postorderleveranser.
  • Kostnadseffektivitet: Minskar koldioxidavtrycket samtidigt som du sparar pengar.

Välj våra miljövänliga återvinningsbara postorderpåsar idag och ge dina kunder en hållbar och ansvarsfull leveransupplevelse samtidigt som du värnar om vår planet.