• Pysslio.se - Pärlor, Pyssel och Smyckestillbehör
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Paypal Payment with Swish
50% RABATT PÅ ALLT! - Fraktfritt över 495 KR

Pärlpaket med 1250st Pärlor - Akrylpärlor, Glaspärlor, CCB-pärlor

  • 269.00 kr
  • 134.50 kr
I lager.
Lagersaldo: 3

Vad ingår i paketet?
Vårt pärlpaket innehåller ett noggrant urval av 7 unika pärlsorter med totalt 950 stycken pärlor, inklusive glaspärlor, träpärlor, akrylpärlor, samt armbandstråd. Varje sort är noggrant utvald för att ge dig en mångsidig och inspirerande upplevelse.

Varje pärla är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och enastående utseende. Ditt pyssel kommer inte bara att vara vackert, utan också hållbart och långvarigt.

Spara pengar:
Att köpa pärlorna separat kan snabbt bli dyrt. Med vårt stora pärlpaket får du allt du behöver till ett mycket bättre pris. Du sparar pengar samtidigt som du får mer för dina pengar.
Perfekt för Alla Nivåer:

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren pysselentusiast, är vårt pärlpaket designat för att passa alla nivåer. De olika pärlsorterna gör det enkelt att experimentera och utveckla dina färdigheter.

Inspirationskälla:
Med så många olika pärlor i din samling kommer du ständigt att hitta ny inspiration för dina projekt. Varje pärla kan ge upphov till en ny idé och hjälpa dig att skapa något unikt och personligt.


Varför vänta? Skapa magi idag!
Ge din kreativitet fria tyglar med vårt stora pärlpaket. Perfekt som present till dig själv eller någon annan pysselälskare i ditt liv. Beställ idag och upptäck glädjen i att ha en oändlig tillgång till högkvalitativa pärlor, utan att spräcka budgeten.


Specificerat innehåll:

Totalt 1250 stycken pärlor, varav:

100st akrylpärlor facetterade bicone 5mm
50st bokstavspärlor vita med guldtext 5mm
100st guldpärlor 5mm
250st glaspärlor seed beads guld 3mm
100st akrylpärlor vita 6mm
100st akrylpärlor transparent dröm 6mm
250st glaspärlor vit mix

50st bokstavspärlor guld 5mm

250st glaspärlor svart lyxmix